Prøv vores nye projekteringsværktøj til naturlig ventilation

DTNV Graphic BG

Hvordan finder du nemt det nødvendige åbningsareal til naturlig ventilation? WindowMasters nye og gratis projekteringsværktøj giver dig endnu bedre betingelser for at komme godt i gang med dit næste projekt. Tag den i brug helt fra starten af din designfase eller så snart du har brug for indblik i, hvor meget vinduesareal du skal bruge for at dække ventilations- eller kølebehovet i din bygning

Har du brug for et simpelt dimensioneringsværktøj, der kan anvendes til at udføre naturlige ventilationsberegninger for et specifikt rum i projektets startfase?

Vores mobiltilpassede beregner fungerer som en specialiseret lommeregner, der når som helst kan hives op af lommen og bruges på telefonen. Baseret på dine input beregner den et estimat på det nødvendige åbningsareal til naturlig ventilation. På den måde har du altid et enkelt og intuitivt værktøj lige ved hånden, der giver dig nem adgang til den projektspecifikke viden, du skal bruge. 

Som ingeniør kan du eksempelvis få afdækket ventilationsraterne baseret på kølingsmængden samt finde frem til netop dét geometriske og effektive åbningsareal, der imødekommer ventilations- og kølebehovet i bygningen. Samtidig kan du som arkitekt få et hurtigt indblik i dine designmuligheder ved at få afdækket det estimerede antal vinduesåbninger, som du skal indtænke i facadedesignet.

Beregn et estimat af det nødvendige åbningsareal til naturlig ventilation

Prøv Projekteringsværktøj til naturlig ventilation
DTNV DAN

Præcisér beregningen efter behov

Vejen til de informationer, du skal bruge, er ligetil. Du starter blot med at indtaste de basale projektoplysninger, såsom gulvarealet. Herefter angiver du ventilations- og kølebehovet samt det pågældende ventilationsprincip. Samtidig kan du præcisere beregningen yderligere ved at indtaste blandt andet vinduesdimensioner, temperatur- og vindforhold samt andre tekniske detaljer, der kunne have relevans. Dernæst er det vejledende estimat for det nødvendige åbningsareal kun ét klik væk, og du kan finde de informationer, som du skal bruge vedrørende den konkrete ventilationsrate, de anbefalede åbningsarealer samt det antal åbninger, der er behov for i dit projekt. Skulle du herefter have brug for et endnu mere præcist informationsgrundlag at planlægge dit projekt ud fra, er du altid velkommen til at kontakte en af vores cleantech-specialister, der kan bekræfte dine data samt give dig yderligere designmæssig rådgivning.

DTNV V2 DAN

Få bekræftet dine beregninger eller få yderligere designrådgivning

Kontakt

Snak med en specialist