Oplev de originale naturlige ventilationssystemer fra WindowMaster

Principperne bag naturlig ventilation har eksisteret siden oldtidens bygninger. WindowMaster har videreudviklet denne tilgang – men hvor meget ved du egentlig om vores intelligente, automatiserede løsninger og de systemer, der bruges til at levere dem? For at gøre dig klogere på, hvordan digital transformation kan interagere i samspil med naturens kræfter, løfter denne video sløret for de grundlæggende principper bag naturlig ventilation i bygninger og afslører, hvordan WindowMaster har optimeret dem for at imødekomme moderne arkitektur og byggeris behov.

Kontakt en specialist

Naturlig ventilation til det 21. århundredes bygninger

Naturlig ventilation i bygninger er en ældgammel metode, der sikrer konstant tilførsel af frisk luft ved hjælp af naturens kræfter. Fra vindtårnene i oldtidens Persien til Pantheon i Rom er dette ældgamle system blevet implementeret siden de første bygninger. Skruer man tiden frem til det 21. århundrede, har ventilationskravene har udviklet sig. Mens sundhed og komfort er afgørende, er energieffektivt og omkostningseffektivt bygningsdesign det ligeledes. Det er derfor blevet et vigtigt krav at forbedre den indendørs luftkvalitet og samtidig understøtte bygningsløsninger med et mindsket klimaaftryk. CO₂-reduktion bliver i stigende grad obligatorisk, hvilket har gjort det nødvendigt for byggeriet at finde de bedste kontrollerbare løsninger til at regulere indeklimaet og opfylde disse mål. Dette har resulteret i en gradvist voksende udbredelse af naturlig ventilation.

UCL Student Center udvendig facade

Ønsker du at inkludere naturlige ventilationsløsninger i din bygning?

Vores højt kvalificerede team af fagfolk kan vejlede dig om best-practice i forbindelse med specifikationer samt identificere fordele og potentielle faldgruber i dit projekt i forhold til at opnå det bedst mulige indeklima.

Højintelligent vinduesautomatisering

Takket være teknologiske fremskridt, herunder avancerede CTS-systemer, har vores tilgang til naturlig ventilation banet vejen for at opnå sunde bygninger med høj ydeevne, der understøtter beboernes velbefindende. De originale naturlige ventilationssystemer fra WindowMaster muliggør problemfri, programmerbar vinduesautomatisering, leveret gennem smart sensorteknologi, der sikrer mere præcis og effektiv aktivering. Det garanterer, at der strømmer frisk luft ind og ud af bygningen, mens de integrerede motorer muliggør lydsvag automatisering af vinduerne.

Her kan du se mange flere fordele ved naturlig og hybrid ventilation

Ved at videreudvikle og optimere principperne bag naturlig ventilation i bygninger efterlever vi vores ambition om at levere de absolut bedste indeklimaløsninger i verden. På den måde har vi siden 1990 sat et nyt præg på byggeri kloden over fra vores hovedkvarter i København

Vil du vide mere om WindowMasters indsats for at levere vinduesautomatisering og naturlige ventilationsløsninger til byggebranchen? Så læs mere her

Kontakt

Snak med en specialist