Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde eller interessent om hvilke persondata WindowMaster behandler og hvordan vi behandler dem. WindowMaster respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger og er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger som vi modtager.

WindowMaster henvender sig hovedsageligt til virksomheder, og ligesom sikkerhed vedrørende alle forretningsdata er også beskyttelse af personlige oplysninger som f.eks. navn, e-mail og telefonnummer et vigtigt anliggende for os af hensyn til samarbejdet med vore kunder. WindowMaster gennemfører alle aktiviteter i overensstemmelse med gældende lov om persondatabeskyttelse og datasikkerhed. Såfremt der på WindowMasters websider findes links til andre websider, der tilhører tredjepart, vil det være uden for WindowMasters sikkerhed.

Hvilke persondata indsamler vi?

WindowMaster har brug for en række data for at kunne handle med din virksomhed og servicere vores kundeforhold, samt markedsføre vore produkter og ydelser. WindowMaster indsamler Virksomhedsnavn, adresse, telefonnummer, IP-adresse, e-mailadresse samt kontaktperson, kontaktpersonens titel, telefonnr. og e-mailadresse. Disse data vil som oftest være indsamlet via en telefonsamtale eller via en mail til vores kundeservice og data opbevares i vores CRM-system som en del af WindowMasters kundekartotek.

Website og nyhedsbrev

Når du besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies, men alle kan tilgå WindowMasters website uden at oplyse persondata. I forbindelse med nyhedsbreve kræves dog visse persondata (se nedenfor).

En af WindowMasters marketing strategier er at sende relevante nyheder til målgrupper af personer i form af nyhedsbreve. Vi opbevarer kun aktive abonnenter til nyhedsbreve, og har en dedikeret liste på vores vigtigste virksomhedssprog, nemlig engelsk, tysk, dansk og norsk. Vi klarer vores opsætning af nyhedsbrevet i vores CRM-system (ClickDimensions - en del af Microsoft Dynamics). Herunder finder du et overblik over, hvordan vi håndterer samtykke og abonnementer.

Vi øger antallet af nye abonnenter på vores nyhedsbreve via vores website. Under ”Nyheder” har vi indarbejdet en registreringsformular, hvor den enkelte abonnent tilmelder sig med deres kontaktoplysninger. Hvis kontakten allerede er opført i vores CRM-system, tilføjer vi deres profil til nyhedsbrevlisten, hvis kontakten ikke er registreret i vores CRM-system, tilføjer systemet profilen automatisk som en kontaktperson.

Når man udfylder sine kontaktoplysninger på tilmeldingsformularen, står følgende tekst: "Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor. Når du tilmelder dig, skriver du dig samtidig op til at modtage spændende nyheder fra WindowMaster. Hvis du fortryder din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du altid afmelde det igen via afmeld-linket i bunden af nyhedsbrevet.". I CRM-systemet har vi en digital optegnelse af alle tilmeldinger.

Hvis kontakten afmelder nyhedsbrevet, fjernes de automatisk fra markedsføringslisten. Listerne vurderes endvidere på årsbasis for at sikre datas gyldighed.

WindowMaster køber ikke persondata fra tredjemand.

Formålet med at indsamle persondata

Formålet med at indsamle persondata er at kunne tilbyde dig målrettet informations- og markedsføringsmateriale samt at kunne servicere dig bedst muligt ved henvendelse til kundeservice.

Hvem har adgang til dine data?

WindowMaster International A/S og alle lokale datterselskaber er ansvarlige for alle data, der indsamles i forbindelse med produkt- eller servicehenvendelser og nyhedsbreve. Ved at udfylde en webbaseret formular eller sende en e-mail til kundeservice, accepterer du at vi deler din forespørgsel med en certificeret WindowMaster partner med det ene formål at svare på din anmodning. Vi sælger eller videregiver ikke dine personlige data til tredjepart.

 

Opbevaring og sletning af data

Persondata gemmes kun så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål som oplysningerne blev indsamlet til.

Da persondata også kan være en del af bogføringsmateriale, gemmes disse i op til 10 år for at sikre overensstemmelse med lovgivningen i de forskellige lande hvor WindowMaster er repræsenteret.

Data opbevares i CRM-system i en database der er beskyttet via adgangskontrol og Firewall.

Du har til enhver tid ret til at henvende dig til WindowMaster og få oplyst hvad persondata vi ligger inde med og du kan endvidere anmode om at få dem slettet.

WindowMasters NV Embedded® app

Når du anvender WindowMasters app eller dashboard til styring af indeklima i forbindelse med en NV Embedded® løsning, registrerer du dig som bruger med brugernavn, e-mailadresse samt kodeord. Før du registreres som bruger skal du acceptere vores Brugerbetingelser og Generelle betingelser for NV Embedded®, hvilket fremgår inden appen downloades.

Dine kontaktoplysninger gemmes ikke i vores CRM-system, men kun i en sikret WindowMaster-Cloud og kun i forbindelse med den bygning, hvortil du har fået adgang.

Tilføjelser til persondatapolitikken

WindowMaster kan til enhver tid revidere eller opdatere denne Politik.

Sidst opdateret 23. april 2019

Kontakt

Snak med en specialist