Ny brandcentral kombinerer røgudluftning og komfortventilation

WSC 104 S 0101 E1 Closed Bgyellow

Hos WindowMaster har vi konsekvent fokus på at kombinere optimal luftkvalitet med kompromisløs sikkerhed. Derfor står vi nu klar med WSC 104, der fremover skal forbedre indeklima- og sikkerhedsstandarderne i blandt andet erhvervsbyggerier

Den seneste tilføjelse til WindowMasters portefølje af brandventilationsløsninger kombinerer effektiv udluftning af røg og varme med komfortventilation. WSC 104 erstatter den nuværende WSC 204-model og vil fremover udgøre et standardprodukt i vores katalog. 

Diskret, brugervenlig og let at konfigurere

Beskyttelse af medarbejdere og gæster i bl.a. erhvervsbyggerier udgør et centralt element i udviklingen af WSC 104. I tilfælde af brand er produktet afgørende i forhold til at udlufte giftig røg og gasser fra bygningen, samtidig med at det muliggør tilførsel af frisk luft. Røgudluftningen udføres ved at lade frisk luft trænge ind via åbninger i bygningens nederste etager for derved at tvinge røgen ud gennem tag, øvre ventilationskanaler og vinduer. WSC 104 er udviklet til nemt at automatisere denne proces. Brandcentralen kan enten sluttes til ±24V DC-standardmotorer eller motorer med WindowMasters MotorLink®-teknologi. Resultatet er røgudluftning, der både beskytter og vedligeholder. Den diskrete og brugervenlige brandcentral er egnet til mindre arealer som f.eks. trappeopgange, hvor den spiller en central rolle, når bygningens brugere skal evakueres sikkert i forbindelse med nødsituationer. Herudover anvender brandcentralen en 3-lederteknologi. Denne teknologi muliggør, at brandcentralen nemt kan tilsluttes eksisterende installationer i forbindelse med opgradering af nuværende systemer, hvilket giver en smidigere renoveringsproces.

Automated Windows

Vil du vide mere om vores brandventilationsløsninger?

Vi kan hjælpe dig med den rigtige brandventilationsløsning, der passer til de specifikke krav i din bygning.

Kompakt brandcentral, der er let at konfigurere

- Styring af ±24V DC eller MotorLink® vinduesmotorer med næsten lydløs drift - 1 brand- og komfortgruppe, velegnet til til mindre arealer - Konfiguration via 8 DIP-switches - Brug af busteknologi reducerer ledningstrækket markant

Mere information om WSC 104
WSC 104 S 0101 E1 Open

Lovgivningen kræver konstant tilpasning  

WSC 104 er testet i henhold til EN 12101-10- og ISO 21927-9-standarderne. Produktet vil være tilgængeligt fra 2. kvartal 2023. 

“Vores kunder må løbende tilpasse sig de sikkerhedskrav og -regler, der gælder for byggeriet. Derfor er det afgørende, at vi opdaterer og forbedrer vores produkter, så de hele tiden stemmer overens med branchens behov. Med WSC 104 har vi kombineret en række vigtige og efterspurgte funktioner med ny, moderne teknologi. Resultatet er et produkt, der udelukker behovet for yderligere moduler.”
Erik Boyter

Erik Boyter

CEO hos WindowMaster

Intelligent styring af vinduer: MotorLink®

MotorLink® er en kommunikationsteknologi, der muliggør 2-vejsstyring og feedback mellem vinduesmotorer og bygningens CTS-anlæg. Alle WindowMaster-styresystemer kan anvendes med MotorLink® i mange af vores motorer. Klik nedenfor for at få mere at vide og se relaterede produkter.

Læs mere
Icon Motorlink White Large

Kontakt

Snak med en specialist