26 initiativer til klimatiltag annonceret på COP26 for det byggede miljø

Istock 957167224 Web

En koalition af virksomheder og myndigheder har annonceret 26 initiativer til klimatiltag på Cities, Regions and Built Environment Day på COP26, hvilket markerer en væsentlig klimaopgradering for det byggede miljø.

En vigtig drivkraft

Det byggede miljø er ansvarlig for næsten 40 % af de globale energirelaterede CO2-emissioner og 50 % af alle udvundne materialer og er en vigtig drivkraft bag den globale indsats til modvirkning af klimaforandringer. Efterspørgslen efter naturressourcer i det byggede miljø har en ødelæggende effekt på klimaet, og ineffektive, usunde bygninger påvirker menneskets sundhed og trivsel negativt. Men mulighederne er lige så presserende og relevante som udfordringerne. Og effektive bygninger er en af de største investeringsmuligheder, der kan reducere emissionerne inden 2030.

Vindmøller ved havet

Bygninger er afgørende for halveringen af emissioner inden 2030

Cities, Regions and Built Environment Day på COP26 i Glasgow samlede ledere på nationalt, regionalt og bymæssigt plan samt fra den private sektor for at fremme et stærkt samarbejde, der kan sætte fart på klimaindsatsen i løbet af det næste årti.

Facade Automation
For at markere denne dedikation blev der annonceret 26 visionære klimainitiativer for det byggede miljø.

Disse omfatter

  • WM Icons Artboard 18

    Ejendomsaktiver under forvaltning til en værdi af 1,2 billioner USD er nu en del af Race to Zero

  • WM Icons Artboard 19

    1049 byer og lokale myndigheder har tilmeldt sig Race to Zero

  • WM Icons Artboard 20

    Siden 2015 har 136 lande inkluderet bygninger i deres nationalt bestemte bidrag

  • WM Icons Artboard 21

    12 lande har siden 2018 indgået forpligtelser om dekarbonisering af bygninger

Om Race to Zero

Race to Zero er en FN-støttet kampagne for at få ikkestatslige aktører – herunder virksomheder, byer, regioner, finansielle og uddannelsesmæssige institutioner – til at udføre skrappe og øjeblikkelige handlinger for at halve de globale emissioner inden 2030 og levere en sundere, CO2-neutral verden i tide. Alle aktører skal overholde strenge kriterier, hvilket vil føre dem til startlinjen for et troværdigt kapløb mod nul emissioner.

Green Forrest
Tilslut dig tusindvis af andre branchefolk på vores nyhedsbrevsliste!

Hold dig opdateret med de seneste produktlanceringer, teknologi og nye referencer inden for naturlig ventilation og brandventilation. Det skal du ikke gå glip af!

Tilmeld dig!

Kontakt

Snak med en specialist