Om Naturlig ventilation

Naturlig ventilation regulerer bygningens indeklima ved at udnytte de naturlige drivkræfter, der skabes af temperaturforskelle mellem ude og inde samt den termiske opdrift i bygningen og vinden omkring bygningen. 

Luften holdes frisk ved hjælp af et kontrolleret luftskifte, som oftest sker gennem vinduerne i bygningens facader og/eller tag. Ventilationen foregår ved at vinduerne åbnes og lukkes automatisk afhængigt af ude- og indeklimaet samt behovet for frisk luft.

Da de naturlige drivkræfter er gratis, er naturlig ventilation meget energibesparende i forhold til traditionelle ventilationsløsninger og derfor til glæde for både miljøet og bygningens driftsøkonomi.

WindowMaster er din rådgiver og leverandør indenfor naturlig ventilation - hvad enten det drejer sig om nybyggeri eller renovering af eksisterende bygninger. På disse sider finder du mere information om naturlig ventilation, og vi rådgiver gerne om valg af den rette løsning, herunder valg af de rigtige produkter. 

Download vores nye e-bog om design af bygninger med naturlig ventilation

Lær hvordan du kan bruge automatisk naturlig ventilation til at komme i mål med det perfekte bygningsdesign. Når du downloader e-bogen skriver du dig samtidig op til at modtage spændende nyheder om naturlig ventilation fra WindowMaster.