Vores værdier

Vi mener, at de bedste løsninger fungerer i overensstemmelse med naturens kræfter for at sikre verden en bæredygtig fremtid. Det er årsagen til, at vi udvikler produkter og løsninger, der forbedrer indeklimaet for mennesker, produktiviteten og miljøet. Det er ganske enkelt vores mission at skabe de bedste løsninger i verden til indeklimaet på den mest bæredygtige måde.

Sådan fuldfører vi vores mission

Vi fuldfører vores mission ved at udvikle, fremstille og distribuere cleantech-ventilationsprodukter og -systemer til erhvervsbyggeindustrien. WindowMaster-motorer og -styresystemer til naturlig ventilation, hybrid ventilation samt brandventilation er af højeste kvalitet, testet af lokale og internationale tilsynsorganer. Vores cleantech-løsninger reducerer energiforbruget og forbedrer samtidig kvaliteten af luften inden for, hvilket sikrer, at bygningsmiljøet er sundt for mennesker og planeten.

Forretningsmand der bruger bærbar computer på arbejdet
Græs, der blæser i vinden

I spidsen af cleantech

I februar 2015 fik WindowMaster ny ejer og ledelse, da den nuværende ejer og CEO, Erik Boyter, opkøbte alle aktier i virksomheden fra VKR Holding. Således startede et nyt og spændende kapitel for virksomheden med et fokus på cleantech-innovation inden for ventilationsbranchen. De seneste år har WindowMaster gennemgået en betydelig transformation på alle niveauer i virksomheden. Dette omfatter en fokuseret investering i R&D, hvilket har medført indførelsen af et nyt styresystem til vindues- og facadeautomatisering samt adskillige nye vinduesmotorer på markedet.

Erik Boyter - CEO, WindowMaster

Innovative siden 1990

Siden 1990 har vi udviklet styresystemer, hardware og motorkommunikationsteknologi, som er baseret på bedste praksis inden for bygningsydeevne og vinduesautomatisering. Vi er enestående blandt andre udbydere af vinduesautomatisering og naturlige ventilationsløsninger, fordi vores ekspertise omfatter implementeringen af dem fra start til slut. Ikke blot udvikler, designer og fremstiller vi vores produkter, vi har også en medarbejderstab af specialister i bygningsydeevne, der er specialiserede i at rådgive vores kunder om emner vedrørende ventilationsdesign. Læs mere om vores cleantech-specialister i naturlig ventilation.

Læs mere
Erikboyter Pressconnect 009
Drivende skyer over bjergskov

Bedre indeklima, skabt i samarbejde med naturen

Her finder du os

WindowMaster bruger yderst erfarne cleantech-specialister i 6 salgskontorer i henholdsvis Danmark, Norge, Tyskland, Storbritannien, Irland, Schweiz og USA. Derudover arbejder vi sammen med et omfattende netværk af mere end 30 certificerede partnere.

Vores kontorer
Fyrretræer i en skov med solpletter

Medlemsskaber

State of Green - Danmark

Som det officielle grønne brand for Danmark samler State of Green alle førende aktører inden for energi, klima, vand og miljø og fremmer forholdet til internationale interessenter, der er interesseret i at lære af den danske erfaring.

UN Global Compact netværk

I 2016 tiltrådte WindowMaster FN's Global Compact, et initiativ til at fremme etisk forretningsskik.

UN Global Compact Nordic netværk

I 2016 sluttede WindowMaster sig også til FNs Global Compact Nordic Network. Netværket afholder to konferencer hvert år for at diskutere relevante emner og udveksle viden på tværs af nordiske lande.

Forbund for Dansk Industri (DI)

Dansk Industri er en privat organisation, der finansieres, ejes og administreres fuldt ud af 10.000 virksomheder inden for fremstilling, handel og servicebranche. DI arbejder for at give de bedste betingelser for danske virksomheder for at forbedre mulighederne for vækst og samlet konkurrenceevne.

Kontakt

Kom i kontakt