WindowMaster og AGF skriver nyt kapitel

Erikboyter Pressconnect 014 1800X1200

AGF og WindowMaster fortsætter samarbejdet efter virksomheden har forlænget sit guldpartnerskab med AGF. Samtidig udvider WindowMaster sit engagement i AGF til nu også at omfatte AGF Kvindefodbold. WindowMaster er eksperter i ventilation og bæredygtigt indeklima. Men det er ikke noget varm luft over deres engagement i AGF, hvor de nu på syvende år er partner på et højt niveau. Og det fortsætter nogen år endnu efter WindowMaster og AGF har trykket hænder på en forlængelse af samarbejdet, der nu også omfatter AGF Kvindefodbold.

"WindowMaster har - med vores bæredygtige indeklimaløsninger - et stort vækstpotentiale i Danmark og udlandet, og det er vores ambition at bringe virksomheden til et nyt niveau. Og det kan blandt andet ske ved en landsdækkende eksponering, hvor AGF er en oplagt samarbejdspartner – nu også på kvindesiden, hvor AGF’s projekt i Gjensidige Kvindeligaen ser rigtig spændende ud. - Generelt er både Gjensidige Kvindeligaen og 3F Superligaen en attraktiv platform for os som virksomhed - og i AGF har vi fundet en partner, der tilbyder et stærkt produkt. Så det var oplagt for os at fortsætte det gode samarbejde og ser frem til nu også at få tilføjet ny dimension med kvindeholdet."

Erik Boyter

CEO hos WindowMaster

Kendere af AGF’s spillertrøjer vil måske kunne huske WindowMaster på brystet af spillerdragten for 3F Superligaen. Her er virksomheden dog ikke mere. Men det har ikke nedtonet engagementet i AGF og i Aarhus.

Aarhus er et vigtigt område for os og vi har leveret løsninger til nogle af de mest markante og store bygninger i byen. Og AGF’s platforme og vores samarbejde er konstant med til at tegne vores profil og udbrede kendskabet til vores virksomhed. Vi mener også det er vigtigt, at vi - som aktiv virksomhed i byen - også tager del i byens kulturelle liv og tilbud, og her spiller AGF jo en stor rolle som byens hold, siger Erik Boyter.

I AGF er stoltheden stor over, at WindowMaster har valgt at fortsætte samarbejdet.

- Det er altid et skulderklap, når en partner vælger at fortsætte sit samarbejde. Det tager vi som et tegn på, at de muligheder, vi kan tilbyde er relevante og nyttige. Og netop det, at WindowMaster nu også ønsker at bakke op om vores projekt med AGF Kvindefodbold siger meget om deres engagement i AGF og det er en ny dimension, vi er meget stolte over. Og vi ser nu frem til et fortsat godt og tæt samarbejde siger, adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Få de seneste nyheder og trends om bæredygtige indeklimaløsninger.

Tilmeld dig!

Kontakt

Snak med en specialist