Naturlig ventilation i shoppingcentre

I langt de fleste shoppingcentre leveres ventilationen i dag via en traditionel mekanisk ventilationsløsning. Men ved at benytte naturlig ventilation – enten alene eller i samspil med den mekaniske løsning - er der et stort potentiale for at sikre det gode indeklima og samtidig få en reduktion i energiforbruget.

Så tøv ikke med at supplere den eksisterende løsning med naturlig ventilation via automatiske opluk i glasarealerne over butiksgaderne. Det giver god energi på bundlinjen.

Når energiforbruget ikke skal løbe løbsk

Shoppingcentre kan ofte have ganske store udfordringer med at skabe et godt indeklima på grund af kombinationen af lukkede facader, stor intern varmetilførsel fra lys, installationer og mennesker samt overophedning fra solen gennem glaspartier i for eksempel loftet. Der må derfor tænkes kreativt, hvis ikke energiforbruget til køling og ventilation skal løbe løbsk – og en effektiv løsning på udfordringen er naturlig ventilation.

Erfaring med naturlig ventilation i shoppingcentre

Over de sidste næsten 20 år har WindowMaster opbygget en omfattende viden om naturlig ventilation til shoppingcentre, og i øjeblikket styres indeklimaet med vores kvalitetsløsninger i en stor del af de europæiske shoppingcentre. Vi har større erfaring i at gennemføre projekter med naturlig ventilation end nogen anden virksomhed i Europa.

 

Download vores nye e-bog om design af bygninger med naturlig ventilation

Lær hvordan du kan bruge automatisk naturlig ventilation til at komme i mål med det perfekte bygningsdesign. Når du downloader e-bogen skriver du dig samtidig op til at modtage spændende nyheder om naturlig ventilation fra WindowMaster.